Надрукувати

У ЗОШ №4 провели навчання з надання першої медичної допомогиБезпека життєдіяльності школярів була і залишається одним із найголовніших питань у роботі школи. А тому напередодні осінніх канікул в ЗОШ №4 для учнів 9-11 класів була організована зустріч з представниками Ізмаїльського медичного училища.

Студенти наглядно показали старшокласникам, як необхідно надавати першу медичну допомогу постраждалим.

Від своєчасного і правильного надання першої невідкладної (медичної) допомоги залежить не лише успіх подальшого лікування, але інколи і життя постраждалого. Тому важливо, щоб кожна людина вміла правильно і швидко надати першу медичну допомогу тим, хто її потребує.
Під час навчання з надання першої медичної допомоги учні 9-11 класів отримали чітку інформацію щодо дій у різних ситуаціях, де є постраждалі люди, і здобули навички надання першої допомоги за сучасними Європейськими стандартами.

Юнаки та дівчата мали можливість ознайомитися з загальними правилами надання першої допомоги, основними групами заходів, що її складають, та усвідомити важливість таких навичок для збереження життя людини.

У ЗОШ №4 провели навчання з надання першої медичної допомоги

У ЗОШ №4 провели навчання з надання першої медичної допомоги

У ЗОШ №4 провели навчання з надання першої медичної допомоги

У ЗОШ №4 провели навчання з надання першої медичної допомоги У ЗОШ №4 провели навчання з надання першої медичної допомоги

Share