Надрукувати

Перспективи навчання у Німеччині, які відкриваються перед учнями ЗЗСО №1626 березня у стінах спеціалізованої школи № 16 з поглибленим вивченням німецької мови пройшла зустріч учнів 9-х та 10-х класів з випускницею школи Волощук Катериною, яка зараз навчається на третьому курсі в університеті Viadrina у Франкфурті на Одері (Німеччина).

Зустріч-презентація проходила з метою познайомити учнів з можливостями вступу до Німеччини, університетом, факультетами та основними етапами підготовки документів для вступу, отримання візи та стипендії для навчання.

Катерина підготувала доповідь та презентацію про університет, в якому вона навчається, а також розповіла учням про свій шлях вступу до університету та систему навчання у Німеччини, про привілеї та труднощі. Після презентації та доповіді учні мали змогу ставити запитання на хвилюючі їх теми та отримали ґрунтовні відповіді і поради від Катерини.

Багато з учнів зацікавилися вступом до навчальних закладів Німеччини, але попереду ще багато роботи, адже однією з обов‘язкових умов вступу є наявність міжнародного мовного диплома DSD II на рівень В2/С1, який учні СЗНЗ № 16 зазвичай складають в 11-му класі.

Віримо, що в них все вийде!

Перспективи навчання у Німеччині, які відкриваються перед учнями ЗЗСО №16

Перспективи навчання у Німеччині, які відкриваються перед учнями ЗЗСО №16 Перспективи навчання у Німеччині, які відкриваються перед учнями ЗЗСО №16

Share